Informatie voor deelnemers

Mogelijkheid tot ophalen startnummers donderdag 27 juni en op de dag zelf.

De organisatie van de Sightseeing Run heeft dit jaar een extra moment ingepland om de startnummers op te halen. Donderdag 27 juni van 19.00 tot 21.00 uur kan bij Valkema Sport Veendam het startnummer opgehaald worden. Ook op deze dag zal de organisatie van de Sightseeing Run aanwezig zijn op het Museumplein in de trailer. Heb je je nog niet opgegeven voor de run? Geen probleem, ook dit is mogelijk op deze dagen.

Inschrijving op de dag zelf (zaterdag 29 juni 2019)

Inschrijven op de dag zelf is mogelijk. Van 12.00 uur tot 13.30 uur (half uur voor de start), kunt u zich nog aanmelden voor deze unieke run.

Parkeren

Wij adviseren iedereen die uit de buurt komt ter fiets of lopend naar het centrum van Veendam te komen. Voor degenen die met de auto komen, zijn er de volgende mogelijkheden om te parkeren.

 

Parkeren in het centrum
In het centrum van Veendam is ruimte om te parkeren. Er is een ruime parkeerplaats (+- 100 plaatsen) op ongeveer 100 meter van start/finish. Hier kunt u gratis parkeren.
 
Parkeren achter het gemeenthuis

Achter het gemeentehuis is er ruimte om te parkeren. Er is een parkeerplaats (+- 50 plaatsen) op ongeveer een 50 meter van start/finish. Hier kunt u gratis parkeren.

 

Parkeren bij het indoorcentrum

Bij de sporthallen de Sorghvliethal en Parkstadhal is er ruimte om te parkeren. Er is een ruime parkeerplaats (+- 150 plaatsen) op ongeveer 500 meter van start/finish. Hier kunt u gratis parkeren.